streda 9. mája 2012

VW Transporter Doubleback: parádny karavan v nenápadnom balení

 Volkswagen Transporter je tradičným zástupcom nemeckých dodávkových vozidiel už mnoho rokov. Za toto dlhé obdobie nám dokázal ukázať svoje rôzne tváre a jeho konštruktéri nám ukázali, že sa hodí naozaj na všeličo. Zmeniť tvár svojho VW Transporter však môžete aj po kúpe a my vám ukážeme ako sa v ňom bude dať pohodlne bývať. 

Britská firma špecializujúca sa na karavany a ich úpravy predstavila svoj najnovší projekt, ktorý sa už čoskoro dočká sériovej výroby. Nazýva sa jednoducho VW Transporter Doubleback a vo svojich útrobách bude ukrývať skutočne nečakaný priestor. Tento moderný karavan bude mať plne vysúvateľnú zadnú časť, ktorá celkový priestor na dĺžku rozšíri takmer až o 2 metre. Zadná časť sa vysúva elektronicky a celému mechanizmu bude takéto rozloženie trvať len približne 45 sekúnd. Samozrejmosťou je v tomto prípade aj vyklápacia strecha rozširujúca životný priestor v tomto aute. V tomto Doubleback-u sa budete cítiť naozaj luxusne, okrem praktickej stránky dbal totiž výrobca aj na použitie tých najkvalitnejších materiálov, výrobca pritom uvádza, že jeho prestavbou tento Transporter pribral len 129 kg


Podrobnejšiu prezentáciu nájdete na priloženom videu, podľa nás to je jednoznačne parádička - tomu však zodpovedá aj cena, takáto prestavba vás totiž vyjde zhruba na 67 tisíc Eur. Na druhej strane, však máte až do konca života kde dovolenkovať.



 VW Transporter Doubledeck video:


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára