pondelok 14. januára 2013

Pozreli sme sa na najlepšie obaly a puzdra pre Google Nexus 7!

Máte doma Google Nexus 7? Ak stojíte pred rozhodnutím aký obal pre svoj Google Nexus 7 zvoliť, pomôžeme vám. Na trhu je ich viacero druhov. Ako vybrať obal pre Google Nexus 7, ktorý bud enajlepšie vyhovovať vašim potrebám? Na to sa práve teraz pozrieme a ukážeme vám náš skromný rebríček TOP 3 najlepších puzdier pre Google Nexus 7 podľa nášho testovania. Čítajte ďalej...

1. miesto: Luxusný obal Belkin so stojanom a ozdobným obšitím - čierny alebo červený variant


V našom malom hodnotení sme mali dve puzdra Belkin a jedno neznačkové univerzálne puzdro z umelej kože. Na prvom mieste sa s prehľadom umiestnilo luxusné puzdro Belkin, ktoré je zároveň aj najdrahšie z nami vybraných kandidátov. Poteší naozaj precíznym spracovaním, tablet v ňom krásne sedí a toto puzdro využijete aj ako stojan. Puzdro pre Google Nexus 7 vyrobené zo syntetickej kože je vyrábané v dvoch verziách - čiernej a červenej, je pritom iba na vás, ktorú z nich uprednostníte. Ak puzdro použijete ako stojan, dá sa na ňom nastaviť dokonca aj sklon tabletu.

Plusy: skvelé prepracovanie, kvalitný materiál, obal pôsobí veľmi hodnotne, možnosť použiť ako stojan, možnosť nastavenia sklonu, magnetické zatváranie.

Mínusy: vyššia cena

Luxusné puzdro so stojanom pre Google Nexus 7


2. miesto: Klasický obal Belkin - čierna látka


Druhú priečku obsadil obal Belkin označený dovetkom - Klasický. Ide o klasické puzdro pre Google Nexus 7 vyrobené z kvalitnej látky. Puzdro je dostatočne tvrdé a tablet spoľahlivo ochráni pred akýmkoľvek poškodením. Na druhé miesto sa tento obal dostal vďaka kvalite spracovania, ktorá je na špičkovej úrovni. Naopak, nevýhodou je, že vám neposlúži ako stojan a svojim charakterom sa podobá na originálne obaly Travel Cover, ktoré sú ale žiaľ dlhodobo nedostupné. 

Plusy: veľmi kvalitné spracovanie, decentný vzhľad - čierna látka, obal je tvrdší a spoľahlivo ochráni

Mínusy: nedá sa použiť ako stojan

Klasické puzdro Belkin pre Google Nexus 7 - čierna látka



3. Univerzálne puzdro pre 7" tablety: čierne alebo červené prevedenie


Bronzové miesto univerzálnym obalom pre 7" tablety, ktoré tiež nemohli uniknúť našej pozornosti. Tieto univerzálne zatvárateľné 7" puzdra sa síce nechvália značkou, no prekvapia svojou využiteľnosťou. Vnútorná strana puzdra má pohyblivé úchytky, ktoré sa vášmu tabletu dokonale prispôsobia a zvlášť Nexus do týchto obalov perfektne zapadne. Spracovanie je síce v porovnaní s obalmi Belkin slabšie, no vzhľadom k cene aj to môže príjemne prekvapiť. Puzdro zároveň poslúži aj ako stojan ale v tomto prípade sú možnosti nastavenia sklonu o čosi menšie, no svoju funkciu splní perfektne. Nevýhodou je však trochu väčší profil puzdra vďaka systému s úchytkami, v tomto obale budil Nexus "najväčší dojem" a mal dosť veľké priestorové nároky napríklad vo vnútornom vrecku bundy.

Plusy: veľmi dobrá cena, poslúži ako stojan, veľmi dobrý dojem zo spracovania, PU koža, krásny odtieň červenej ;-)

Mínusy: výška z profilu

Toto puzdro je pekné zvlášť v červenej farbe...




Za poskytnutie obalov na testovanie ďakujeme e-shopu www.TabletStore.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára