sobota 23. marca 2013

Kde nakupovať šperky a bižutériu so Swarovski Elements? Predstavujeme vám Bellashop.sk!

BellaShop.sk je novým e-shopom, ktorý ale na trh vstupuje s veľmi vysokými ambíciami. Jeho tvorcovia plánujú ponúkať kvalitné šperky a bižutériu so Swarovski Elements, čo bude hlavným ťahúňom celej ponuky. Sortiment však týmto nekončí a v ponuke bude aj cenovo dostupnejšia bižutéria a rôzne módne doplnky ako perá či prívesky. 


 Pre koho je BellaShop.sk určený? Jeho majitelia uvádzajú, že najmä pre ženy, čomu bude zodpovedať aj samotná ponuka farebné prevedenie e-shopu. Neznamená to však, že sortiment nebude zaujímavý aj pre mužov. BellaShop.sk bude ideálnym miestom, kde budú môcť muži pre svoju ženu, či partnerku zakúpiť zaujímavý šperk
BellaShop.sk bude ponúkať aj značkové perá Swarovski so 160-krištálikmi

Čím chce BellaShop.sk zaujať? V prvom rade treba podotknúť, že e-shop so šperkami a bižutériou nie je prvým počinov prevádzkovateľov. V súčasnosti majú rozbehnutých viacero internetových projektov a rovnako aj úspešný e-shop so zameraním na tablety a príslušenstvo. Prostredníctvom BellaShop.sk chcú ponúknuť zaujímavé šperky a bižutériu za dostupné ceny a s perfektným zákazníckym servisom. Ten je totiž na Slovensku stále zriedkavým javom, preto budú tvorcovia v tomto smere robiť maximum pre spokojnosť zákazníka.
V sortimente BellaShop.sk nebudú chýbať ani šperky so Swarovski Rocks kryštálmi

Budeme radi ak sa s nami podelíte o názor :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára