utorok 6. januára 2015

Nový Bellashop.sk - Šperky a bižutéria Swarovski Elements za super ceny!

Bellashop prešiel krátko po začiatku roku 2015 veľkými zmenami, vďaka ktorým môžete nakúpiť šperky a bižutériu za ešte lepšie ceny. E-shop so šperkami a bižutériou Swarovski Elements prešiel výraznou dizajnovou obmenou vrátane nového e-shop systému, loga a celkom novej identity.

Nový flat dizajn má byť krajší a najmä prehladnejší aby bola prehliadka šperkov a nakupovanie pre zákazníkov čo najpríjemnejšie.

Rozšírená ponuka: ešte viac šperkov so Swarovski Elements a viacero nových druhov

Bellashope aj naďalej nájdete atraktívne šperky, ktoré sú vhodné na každú príležitosť. Ponuka šperkov sa však určite ešte bude rozširovať a v Bellashope si každý nájde to svoje. Aktuálne vám môžeme dať do pozornosti kompletnú ponuku šperkov SW Style: prívesky, náhrdelníky, náramky, súpravy a iné doplnky so Swarovski Elements, s ktorými určite zažiarite!

K novému e-shopu patrí aj nové logo: www.bellashop.sk




Bellashop prichádza s najlacnejšími spôsobmi dopravy na Slovensku

Za dopravné už nemusíte zbytočne veľa priplácať. Najlacnejšie doručenie poštou 1.triedou začína už na sume 1,80 €. Nemusíte teda priplácať zbytočne veľa. Aj naďalej platí, že pri nákupe nad 39 eur je doprava úplne zdarma. Novým spôsobom doručenia je využitie Zásielkovne, kedy môžete využiť stovky odberných miest po celom Slovensku.

Bellashop: tešíme sa na každú spätnú väzbu

Oveľa viac chceme komunikovať s našimi návštevníkmi. Chceli by sme lepšie poznať ich potreby, požiadavky a túžby. Iba tak totiž môžeme stále zlepšovať naše služby a ponúkať šperky, o ktoré je skutočne záujem. Budeme preto radi ak náš e-shop navštívite a potom sa s nami podelíte o vaše dojmy :-)

 Bellashop.sk - Šperky a bižutéria Swarovski Elements

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára