pondelok 16. mája 2016

Tieto dve veci by ste si určite nemali zabudnúť vziať na tohtoročnú dovolenku

Obdobie letných dovoleniek sa nezadržateľne blíži a my sme pre vás pripravili tipy na dve veci, ktoré by si určite mali so sebou zobrať. Pomôžu vám pri oddychu, pri športových aktivitách ako aj obyčajnom leňošení na pláži.
Doba letných dovoleniek je už za dverami a my sme pre vás pripravili zoznam troch vecí, ktoré by ti vo výbave určite nemali chýbať. Nech už sa rozhodnete tráviť dovolenku aktívne, či len leňošením, tieto doplnky budú vašim verným spoločníkom a nájdete pre ne využitie nech sa už vyberiete kamkoľvek.

Elektronická čítačka kníh

Že doba čítačiek kníh už prešla? Vôbec nie! Popularite sa tešia najmä medzi vášnivejšími cestovateľmi, ktorí sú zároveň aj knihomoľmi. Zo všetkých čítačiek je na pomyselnom vrchole práve Amazon Kindle so špeciálnym e-ink displejom, ktorý „simuluje“ bežný papier. Nemusíte sa obávať bolesti očí, či iných nepríjemných pocitov pri čítaní. 

A čo je najväčšia devíza? Nemusíte so sebou vláčiť ťažké knihy a v jednej malej čítačke môžete mať až stovky titulov. Ideálne do lietadla, na pláž, alebo aj do turistickej ubytovne. Ponuku čítačiek kníh nájdete aj na webe Heureka.sk.

Fitnes náramok

Ďalší tip je určený skôr športovejšie založeným dámam. Tráviť dovolenku aktívne pohybom je totiž veľmi príjemné a aj prínosné. Aby ste si mohli vaše výkony ešte lepšie sledovať a vyhodnocovať, určite by vo vašej výbave nemal chýbať fitnes náramok.

Zo všetkých, ktoré sú na trhu, patria práve fitnes náramky FitBit medzi najpopulárnejšie. Vyznačujú sa presnými senzormi a širokou kompatibilitou s rôznymi smartfónmi. Práve prostredníctvom vášho smartfónu si môžete vyhodnocovať svoje športové výkony. Fitnes náramok pre vás ale bude aj každodenným spoločníkom, vďaka ktorému môžete monitorovať kvalitu svojho spánku, počet prejdených krokov, spálené kalórie, či dokonca srdcový tep. Fitnes náramky Fitbit nájdete na webe TabletStore.sk.

Rozhodnete sa pre oddych s čítačkou e-kníh, či skôr uprednostníte fitnes náramok, ktorý vám pomôže na ceste k vytúženej postave a zlepšeniu kondície?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára